Info/contact

DigiDaan is:

- Daan van Eijndhoven BA, Fotograaf
- Afgestudeerd aan de Academie voor Fotografie, Den Haag (KABK)
- Volledig digitaal sinds 2001
- Gevestigd op IJburg, Amsterdam
- 100% solar powered sinds 2011 (4800Wp systeem)
- in coronatijd live optredens gaan livestreamen (setup van 9 camera's): Sturp in 't Rockhok

Wegwijs op deze site:
Bovenaan is in het navigatiemenu te kiezen voor totaallijst/archief, waar alle foto's die ik de afgelopen jaren heb gemaakt te bekijken zijn. Kies voor opdrachtgevers om alle fotoseries per opdrachtgever gesorteerd te bekijken. Onder stock is mijn stockfotografie te vinden, bij panorama's zijn 360 graden beeldvullende pano's te zien. Onder foto[s] bestellen staat uitleg over de bestelwijze en tarieven, besteloverzicht is het winkelmandje. De pagina info/contact staat nu op het scherm en gebruik zoeken om te vinden.
Omdat er inmiddels meer dan 45.000 foto's op mijn site staan kan het wat overweldigend overkomen, vandaar dat ik een selectie van net iets meer dan 100 foto's/publicaties heb gekozen als portfolio


Contact:
mail DigiDaan >
of bel +31(0)6 44 666 225 (als ik op locatie aan het fotograferen ben, kan het zijn dat ik telefonisch niet bereikbaar ben. Probeer het dan op een later moment nogmaals of stuur me een mail.)

Niets van deze site mag worden overgenomen en/of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke/e-mail toestemming van DigiDaan. Indien toestemming wordt verkregen, moet bij de foto duidelijk als bron vermeld worden: Fotografie: DigiDaan

Registernummer Kamer van Koophandel Amsterdam: 34329560; BTW-id: NL00177.69.05.B27
DigiDaan is een geregistreerd handelsmerk, juridisch beschermd door de Merkplaats te Amsterdam en mag niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.


B&W conversion
Op veler verzoek heb ik de Photoshop Action die ik jaren geleden heb gemaakt voor het converteren van kleurenbeelden naar zwart/wit weer online gezet (versie 2.0 - daterend uit 2003).
Uitleg en download >


terug>